aanbod

Kijk voor een overzicht van het totale aanbod in de agenda.

Basiscursus Koordirectie 

 

Cursus van twee keer tien lessen voor beginnende koordirigenten of ervaren koorzangers koren die de stap naar dirigeren willen maken.

 

Het is ook mogelijk een gratis proefles te nemen. 

Meerjarige Dirigenten-opleiding (MDO)

 

Opleiding van twee jaar met wekelijkse lessen voor koordirigenten die de Basiscursus volgden of beschikken over minimaal 2 jaar dirigeerervaring.

 

Het is mogelijk een gratis proefles te nemen.


Ateliers

 

Korte cursussen van 1 weekend (zaterdag en zondag) met afwisselende onderwerpen zoals het dirigeren van instrumentaal ensemble of een specifieke repertoire. Zin in een korte en intensieve vorm van inspiratie, praktijkervaring en repertoireverkenning, dan is het atelier perfect voor je! 

Arrangeercursus

 

Leer in drie lessen van 4,5 uur de beginselen van het arrangeren voor popkoor en vocal group!


Praktijkdagen

 

In de eerste helft van 2020 organiseren we 4 praktijkdagen over de onderwerpen die voor iedere dirigent de kern vormen van het werken met koor: zangtechniek, dirigeertechniek, repetitietechniek en programmeren. 

Masterclasses

 

Werk met een topensemble en onder leiding van een topdocent aan uitdagend repertoire en verleg je eigen grenzen als koordirigent!


Individuele lessen

 

Lessen in uiteenlopende vakken op het gebied van koordirectie,  bijvoorbeeld slagtechniek, repetitietechniek, harmonieleer en arrangeren, evenals organiseren en besturen.