Arrangeren 2: omschrijven

Docent

Ruben Smits

 

Datum & tijd

Zondag 26 juli, vervalt

Zondag 9 aug, vervalt

 

Kosten (excl. servicekosten)

€ 45,- Atelier (2 delen)


over dit atelier

Heb je een arrangement gekocht dat nét niet helemaal lekker past bij de bezetting van je koor? Of is de bezetting van je koor ten opzichte van vorig jaar zo veranderd dat het arrangement moet worden aangepast? In deze sessie leer je hoe je snel en handig arrangementen omschrijft naar een andere bezetting. 

 

praktisch

- Dit atelier is alleen in zijn geheel te volgen. 
- Het is wel mogelijk om met korting de ateliers van Ruben die arrangeren als onderwerp hebben te combineren, zie tickets.

- Op de dag van het atelier ontvang je tussen 10.00-10.30 uur een link om deel te kunnen nemen. Vanaf 10.15 uur kun je met de link inloggen. Het atelier wordt gegeven via ZOOM.

Het emailadres waar de link naar toe gaat is hetzelfde als waar je je ticket op ontvangt. 

- Het atelier wordt opgenomen, alle deelnemers ontvangen direct na afloop een video (ook als je niet aanwezig kon zijn). 

- Minimaal 8 deelnemers, maximaal 25.
- Annulering door DWU uiterlijk 48 uur van te voren en met teruggave van ticketkosten. Eenmaal bevestigde afspraken kunnen niet door de koper geannuleerd worden.
 

Over Ruben Smits

Ruben is docent bij de Dirigentenwerkplaats Utrecht en hij organiseert in samenwerking met Tijs Krammer de Ward Swingle Cursus voor koordirigenten in de lichte muziek. Hij is dirigent en artistiek leider van Studio Voices (Utrecht) en VIVID (Zwolle). 

 

De Summer School van de Dirigenten Werkplaats Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. 

 

ZIMIHC organiseert in 2022 samen met de European Choral Association - Europa Cantat het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Een festival voor dirigenten, vocal leaders, componisten, muziekdocenten, artistiek leiders en koor managers waarin de toekomst van het samen zingen centraal staat, zowel artistiek als maatschappelijk. 

 

De Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door K.F. Heinfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de gemeente Utrecht, ZIMIHC's programma Utrecht Zingt en Koornetwerk Nederland.