Zet je dirigeertechniek op scherp

Docent

Ruben Smits

 

Datum & tijd

Dinsdag 4 aug, (vervalt)

Dinsdag 11 aug, (vervalt)   

 

Kosten (excl. servicekosten)

€ 45,- Atelier (2 delen)


over dit atelier

Voor iedere dirigent is het goed om eens in de zoveel tijd je slagtechniek aan te scherpen.

In dit tweedaags atelier komt de basis van slagtechniek nog eens voorbij: slag schema's, dynamieken, het tikpunt en de onafhankelijke linker- en rechterhand, in leuke en uitdagende oefeningen waarmee je ook zelf verder aan de slag kunt.

 

praktisch

- Dit atelier is alleen in zijn geheel te volgen. 
- Op de dag van het atelier ontvang je tussen 19.00-19.30 uur een link om deel te kunnen nemen. Vanaf 19.15 uur kun je met de link inloggen. Het atelier wordt gegeven via ZOOM.

Het emailadres waar de link naar toe gaat is hetzelfde als waar je je ticket op ontvangt. 

- Het atelier wordt opgenomen, alle deelnemers ontvangen direct na afloop een video (ook als je niet aanwezig kon zijn). 

- Minimaal 8 deelnemers, maximaal 25.
- Annulering door DWU uiterlijk 48 uur van te voren en met teruggave van ticketkosten. Eenmaal bevestigde afspraken kunnen niet door de koper geannuleerd worden.
 

Over Ruben Smits

Ruben is docent bij de Dirigentenwerkplaats Utrecht en hij organiseert in samenwerking met Tijs Krammer de Ward Swingle Cursus voor koordirigenten in de lichte muziek. Hij is dirigent en artistiek leider van Studio Voices (Utrecht) en VIVID (Zwolle). 

 

De Summer School van de Dirigenten Werkplaats Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. 

 

ZIMIHC organiseert in 2022 samen met de European Choral Association - Europa Cantat het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Een festival voor dirigenten, vocal leaders, componisten, muziekdocenten, artistiek leiders en koor managers waarin de toekomst van het samen zingen centraal staat, zowel artistiek als maatschappelijk. 

 

De Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door K.F. Heinfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de gemeente Utrecht, ZIMIHC's programma Utrecht Zingt en Koornetwerk Nederland.