Individuele lessen dirigeertechniek

Docent

Fokko Oldenhuis

 

Datum & tijd

Maandag 6 juli, (vervalt)

Woensdag 15 juli, 14.00-17.00

Dinsdag 25 aug, 10.00-13.00

Donderdag 27 aug, 14.00-17.00


Kosten (excl. servicekosten)
 € 35,- (45 minuten)

 


over dit individueel aanbod

 Uit ervaring blijkt dat individuele lessen dirigeertechniek van Fokko Oldenhuis bij uitstek geschikt zijn om online te volgen en te geven. Naast het onder de knie krijgen van technische basisvaardigheden is er vooral ook ruimte voor eigen dirigeer technische vragen van de cursist, in algemene zin of specifiek aan de hand van zelf ingediend en aangeleverd repertoire. 

 

praktisch

- De lessen duren 45 minuten.
- De lessen zijn voor beginners en gevorderden.

- Je koopt een ticket voor een tijdsblok (bijvoorbeeld tussen 10.00-13.00 uur) en ontvangt op de dag zelf een bericht wanneer je precies aan de beurt bent met een link om deel te nemen.
- De les wordt gegeven via ZOOM. Het emailadres waar de link naar toe gaat is hetzelfde als waar je je ticket op ontvangt. 

- Het atelier wordt opgenomen, alle deelnemers ontvangen direct na afloop een video (ook als je niet aanwezig kon zijn). 

- Annulering door DWU uiterlijk 48 uur van te voren en met teruggave van ticketkosten. Eenmaal bevestigde afspraken kunnen niet door de koper geannuleerd worden.

 

Over Fokko oldenhuis

Fokko Oldenhuis is dirigent van diverse koren en tevens docent en cursusleider aan de Applicatieopleiding Koordirectie en de Kurt Thomas Cursus bij de HKU. Samen met Hans Noijens schreef hij het boekje Doen en Laten – Repetitietechniek.

 

De Summer School van de Dirigenten Werkplaats Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. 

 

ZIMIHC organiseert in 2022 samen met de European Choral Association - Europa Cantat het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Een festival voor dirigenten, vocal leaders, componisten, muziekdocenten, artistiek leiders en koor managers waarin de toekomst van het samen zingen centraal staat, zowel artistiek als maatschappelijk. 

 

De Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door K.F. Heinfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de gemeente Utrecht, ZIMIHC's programma Utrecht Zingt en Koornetwerk Nederland.