workshop op maat

Docent

nader te bepalen

 

Datum & tijd

 

nader te bepalen

 

Kosten

nader te bepalen

(starttarief is € 47,50 ex BTW per uur)


over deze workshop

 

Misschien wil je als dirigent/koorleider even zelf een paar flinke stappen zetten om verder te komen met een specifiek onderwerp? En wil je daar online les in hebben? Op een moment dat jou goed uitkomt? Dat kan! Mail je vraag en eventueel al het gewenste lesmoment naar summerschool@dirigentenwerkplaats.nl, dan gaan we op zoek naar de beste docent voor je.

praktisch

- Op de dag van de workshop ontvang je uiterlijk een half uur voor aanvang een link. Mocht het kunnen, dan organiseren we de workshop live, in afstemming met jou en de docent.
- Annulering door DWU uiterlijk 48 uur van te voren en met teruggave van ticketkosten. Eenmaal bevestigde afspraken kunnen niet door de koper geannuleerd worden.
 

De Summer School van de Dirigenten Werkplaats Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. 

 

ZIMIHC organiseert in 2022 samen met de European Choral Association - Europa Cantat het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Een festival voor dirigenten, vocal leaders, componisten, muziekdocenten, artistiek leiders en koor managers waarin de toekomst van het samen zingen centraal staat, zowel artistiek als maatschappelijk. 

 

De Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door K.F. Heinfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de gemeente Utrecht, ZIMIHC's programma Utrecht Zingt en Koornetwerk Nederland.