Algemene info en voorwaarden

tickets & prijzen

Prijzen
- De prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief BTW (21%) en exclusief servicekosten. 
- De prijzen zoals vermeld op in de ticketshop zijn inclusief BTW en servicekosten. Let op, voor de servickosten geldt dat er ook BTW wordt gerekend, die zie je  in het totaal van de BTW staan.
- Tickets voor toehoorders, bij de live activiteiten eind augustus, zijn gratis maar boeking is wel verplicht ivm corona maatregelen.

Bestellingen
- De uiterlijke besteldatum en- tijd verschilt per atelier en workshop.
Bestellingen voor activiteiten die om 10.00 uur in de ochtend starten kunnen tot uiterlijk 9.00 uur gedaan worden. Bestellingen voor activiteiten die in de middag of avond plaatsvinden kunnen tot uiterlijk 12.00 uur gedaan worden. DWU behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende belangstelling een activiteit te annuleren, de ticketverkoop wordt dan al eerder stopgezet.

- Voor het bestellen van tickets worden diverse (bedrijfs) gegevens gevraagd. Hiermee zorgen we ervoor de je een ticket krijgt wat geschikt is voor je (bedrijfs) administratie.
- We vragen ook je mobiele nummer, dit gebruiken we alleen als er onverhoopt technische problemen zijn, zodat we je altijd goed kunnen helpen om online toegang te krijgen.

Vind je het lastig om het juiste ticket te vinden?
Ga dan naar https://www.eventbrite.nl/ en zoek via het venster links boven op naam van de docent. 

 

annulering

- Eenmaal bevestigde afspraken of gekochte tickets kunnen niet door de koper geannuleerd worden.

- Annulering door DWU met teruggave van tickets. DWU probeert dit uiterlijk 48 uur van te voren te communiceren.
- Omdat we de ateliers zowel als geheel en in delen verkopen, kan het voorkomen dat we een atelier inkorten of dat delen van een atelier vervallen.
 

Passe-partout

- Voor passe-partout houders geldt dat zij altijd een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan een workshop of atelier en zij zich hier niet voor hoeven op te geven. Je krijgt dus ook altijd de video achteraf.
- De individuele workshops dirigeertechniek vallen buiten het passe-partout.
- Heb je een passe partout en wil je persé deelnemen aan een (deel van een) atelier of workshop, stuur dan even een mailtje naar summerschool@dirigentenwerkplaats.nl, dan regelen we dat er een plek voor je is.

- Het kan zijn dat (delen van) ateliers of workshops niet doorgaan of worden ingekort. DWU bekijkt daarom na afloop van de Summer School of de prijs van het passe-partout redelijk is geweest. Is DWU van mening dat dat niet zo was, dan wordt bekeken of en op welke manier passe-partout houders gecompenseerd moeten worden. Passe-partout houders kunnen geen rechten ontlenen hieraan.

contact

Toch nog een vraag? Geen punt, mail dan naar summerschool@dirigentenwerkplaats.nl, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

locatie

- Vrijwel al het aanbod vindt online plaats.
- In enkele gevallen is (alleen) het afsluitende deel van een atelier gepland live op de vaste locatie van De Dirigentenwerkplaats, Domplein 4 in Utrecht. Hierover ontvang je tijdig bericht.

 

 

De Summer School van de Dirigenten Werkplaats Utrecht wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. 

 

ZIMIHC organiseert in 2022 samen met de European Choral Association - Europa Cantat het Utrecht Zingt festival Leading Voices. Een festival voor dirigenten, vocal leaders, componisten, muziekdocenten, artistiek leiders en koor managers waarin de toekomst van het samen zingen centraal staat, zowel artistiek als maatschappelijk. 

 

De Summer School wordt mede mogelijk gemaakt door K.F. Heinfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, de gemeente Utrecht, ZIMIHC's programma Utrecht Zingt en Koornetwerk Nederland.